Bosch KGE39AICA Ψυγειοκαταψύκτης 340L

-22%
Κωδικός Προϊόντος: KGE39AICA-T
Βάρος: 75.8 kg
Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 - 3 Ημέρες
899,00€ 699,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 563,71€
Ποσότητα: Καλάθι

Bosch KGE39AICA Ψυγειοκαταψύκτης 340L

Bosch KGE39AICA Ψυγειοκαταψύκτης 340L

Ο ψυγειοκαταψύκτης Bosch KGE39AICA είναι ιδανικός για μια οικογένεια 3ων ή 4ων ατόμων. Με διαστάσεις 60x201x65cm (Μ/Υ/Β). Η τακτική απόψυξη είναι ευκολότερη με την τεχνολογία LowFrost. Έτσι σχηματίζεται σημαντικά λιγότερος πάγος σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές, οπότε η απόψυξη γίνεται πολύ πιο γρήγορα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το συρτάρι VitaFresh 0 °C διατηρεί τα ψάρια και το κρέας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διατίθενται επίσης δύο συρτάρια κατάψυξης και ένα BigBox για την αποθήκευση τροφίμων. Η θερμοκρασία στη συσκευή εμφανίζεται στην οθόνη που είναι εγκατεστημένη στο εσωτερικό της. Τα πέντε γυάλινα ράφια ασφαλείας, δύο από τα οποία ρυθμίζονται σε ύψος, προσφέρουν άφθονο χώρο για τα τρόφιμα.  Τα τέσσερα ράφια της πόρτας επιτρέπουν την οργανωμένη αποθήκευση. Το ράφι για μπουκάλια είναι επίσης πολύ πρακτικό. Η λειτουργία σούπερ κατάψυξης επιτρέπει την ιδιαίτερα γρήγορη ψύξη και κατάψυξη των τροφίμων. Ο ψυγειοκαταψύκτης παραμένει απαλλαγμένος από δακτυλικά αποτυπώματα χάρη στην επίστρωση ανοξείδωτου χάλυβα κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Χάρη στο ειδικό φινίρισμα της επιφάνειας, οι λείες, γυαλιστερές επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι παραμένουν καθαρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή αν η πόρτα είναι ανοιχτή για πολύ ώρα, ο ψυγειοκαταψύκτης δίνει οπτικό και ηχητικό προειδοποιητικό σήμα. Ο εσωτερικός φωτισμός LED παρέχει επίσης τέλειο φωτισμό. Δυνατότητα εγκατάστασης της πόρτας από τη δεξιά και την αριστερή πλευρά  Ο ψυγειοκαταψύκτης Bosch KGE39AICA διαθέτει επίσης πόδια ρυθμιζόμενου ύψους. Αν αναζητάτε ένα μοντέλο που προσφέρει αρκετό χώρο για τρόφιμα, το KGE39AICA της BOSCH είναι μια καλή επιλογή.

Χαρακτηριστικά: 

 • Ενεργειακή Κλάση: C
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 149 kWh
 • Συνολική Χωρητικότητα: 340L
 • Χωρητικότητα Κατάψυξης: 94L
 • Χωρητικότητα Συντήρησης: 246L
 • Επίπεδο Θορύβου: 38dB
 • Διαστάσεις:  60x201x65cm (Μ/Υ/Β)

Κορυφαία Χαρκατηριστικά & Λειτουργίες:

 

 • VitaFresh: διατηρεί τα φρέσκα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κοντά στους 0°C. Διατηρήστε τα τρόφιμα πιο φρέσκα για περισσότερο. Χάρη στον έλεγχο θερμοκρασίας, το σύστημα φρεσκάδας VitaFresh προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για όλα τα φρέσκα τρόφιμα. Τα ψάρια και το κρέας παραμένουν φρέσκα περισσότερο σε θερμοκρασία κοντά στους 0°C. Τα φρούτα και τα λαχανικά επωφελούνται από ένα βελτιστοποιημένο κλίμα. Περισσότερο φαγητό για να απολαύσετε, λιγότερο φαγητό σπατάλη.
 • Φωτισμός LED: Έτσι έχετε πάντα τέλεια θέα στο φαγητό σας.
 • Αυτόματη υπερκατάψυξη: γρήγορη κατάψυξη μικρών ποσοτήτων προϊόντος ενώ τα κατεψυγμένα προϊόντα δεν ξεπαγώνουν. Χάρη στην ανίχνευση και μείωση της αύξησης της θερμοκρασίας, τα τρόφιμα παραμένουν κατεψυγμένα και οι βιταμίνες διατηρούνται. Για να διατηρηθούν οι βιταμίνες, η θρεπτική αξία, η εμφάνιση και η γεύση, τα τρόφιμα πρέπει να καταψύχονται το συντομότερο δυνατό. Με το αυτόματο Super Freeze μπορείτε να καταψύξετε μικρές ποσότητες τροφίμων πιο γρήγορα και ταυτόχρονα να προστατεύσετε τα κατεψυγμένα σας τρόφιμα από την απόψυξη. Ο καταψύκτης ανιχνεύει την άνοδο της θερμοκρασίας και προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία του για να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες αποθήκευσης.
 • Συρτάρι κατάψυξης Big Box: για στοίβαξη δοχείων κατάψυξης ή για μεγάλα κατεψυγμένα προϊόντα. Περισσότερος χώρος στην κατάψυξη για αγαπημένα προϊόντα. Ένα επιπλέον συρτάρι κατεψυγμένων τροφίμων για πρακτική στοίβαξη δοχείων κατεψυγμένων τροφίμων ή μεγάλων κατεψυγμένων προϊόντων, όπως κέικ ή πίτσες. Δεν έχει σημασία αν οργανώνετε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων ή θέλετε να παγώσετε μια γαμήλια τούρτα - στο Big Box θα βρείτε αρκετό χώρο για μεγάλα κατεψυγμένα προϊόντα.
 • Ράφι εύκολης πρόσβασης: αποκτήστε πρόσβαση σε όλα στο ψυγείο γρηγορότερα χάρη στο συρόμενο γυάλινο ράφι.
 • Λειτουργία SuperCooling. Το ψυγείο που ξέρει, πώς να διατηρείται δροσερό. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία SuperCooling πριν πάτε για τα ψώνια σας, χαμηλώνει η θερμοκρασία για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε τα νέα σας τρόφιμα να διατηρηθούν στη σωστή θερμοκρασία. Η θερμοκρασία χαμηλώνει με το πάτημα ενός κουμπιού (κατά 2°C κατ' ελάχιστο). Για να αποφευχθεί η σπατάλη ενέργειας, η λειτουργία επανέρχεται αυτόματα στις αρχικές συνθήκες μετά από περίπου 6 ώρες.
 • LowFrost κάντε απόψυξη λιγότερο συχνά. Μια τεχνολογία που σας εξοικονομεί χρόνο και κόπο και είναι ενεργειακά αποδοτική
  Η συνεχής ανάγκη απόψυξης του συμβατικού καταψύκτη σας, δεν απαιτεί μόνο από εσάς πολύ χρόνο, αλλά καταναλώνει και πάρα πολύ ενέργεια. Το LowFrost μειώνει το ρυθμό σχηματισμού πάγου στον καταψύκτη σας, ώστε να εξαλείψει την ανάγκη για συχνή απόψυξη. Και αυτό το πετυχαίνουν οι Low Frost ψυγειοκαταψύκτες μας αφού διαθέτουν έναν πρακτικό ανεμιστήρα στη βάση τους που κατανέμει ομοιόμορφα την ψύξη. Επιλέξτε έναν ψυγειοκαταψύκτη Low Frost, που φροντίζει τόσο εσάς, όσο και τον ίδιο.
 • Δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης διευκολύνουν περισσότερο και εξοικονομούν ενέργεια. Τα δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, σας επιτρέπουν να ελέγχετε ανεξάρτητα τα τμήματα της συντήρησης και της κατάψυξης. Με τα εύχρηστα ηλεκτρονικά χειριστήρια, μπορείτε να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες τους μεμονωμένα και να αποφεύγετε τη μεταφορά των οσμών.

Διαστάσεις

 • Ύψος: 201 cm
 • Πλάτος: 60 cm
 • Βάθος: 65 cm
Ψυγεία
Ενεργειακή Κλάση C (κλίμακα A-G)
Ύψος (m) 2.01
Τύπος Ψύξης Στατικός
Χρώμα Inox
Αντιβακτηριδιακό Δεν διαθέτει
Οθόνη Ενδείξεων Διαθέτει
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Χρήσιμες Πληροφορίες για τα Προϊόντα μας

New

Απολύτως καινούργια προϊόντα στην σφραγισμένη συσκευασία τους.

New Open Box

Προϊόντα καινούργια με ανοιχτή συσκευασία.

New Marked

Προϊόντα καινούργια με ανοιχτή ή χωρίς συσκευασία που πιθανόν φέρουν κάποιο μικρό χτύπημα, γρατσουνιά ή βαθούλωμα που προέκυψε κατά την μεταφορά τους. 

Exhibition

Τα εκθεσιακά προϊόντα είναι συνήθως καινούργια που δεν έχουν δουλέψει ποτέ ή έχουν δουλέψει για λόγους επίδειξης.

Refurbished

Τα προϊόντα Refurbished έχουν χρησιμοποιηθεί στην πλειοψηφία τους από 1 έως και 28 ημέρες ή αρκετές φορές καθόλου, έχουν περάσει τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους καλής λειτουργίας και έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες φροντίδας (Refurbished) έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμα για να χαρείτε την αγορά σας. Εξαίρεση ως προς την διάρκεια χρήσης είναι τα Προϊόντα πληροφορικής-τεχνολογίας όπως και κάποιες κατηγορίες από Λευκές Συσκευές τα οποία έχουν δουλέψει για μεγαλύτερο διάστημα. 

Τα προϊόντα κατηγορίας New και New Open Box συνοδεύονται από 24 μήνες εγγύησης.
Τα προϊόντα κατηγορίας New Marked, Exhibition, Refurbished συνοδεύονται από 12 μήνες εγγύησης.

 

***ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!***