Gorenje BCP637TXOT Σετ Εντοιχισμού με Επαγωγικές Εστίες

-31%
Κωδικός Προϊόντος: BCP637TXOT-T
Βάρος: 36 kg
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
850,00€ 590,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 475,81€
Ποσότητα: Καλάθι

Gorenje BCP637TXOT Σετ Εντοιχισμού με Επαγωγικές Εστίες

 • Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης A (A+++ έως D)
 • 10 είδη θέρμανσης
 • Αυτοκαθαρισμός πυρόλυσης
 • 2x τηλεσκοπικές προεκτάσεις
 • Γρήγορη προθέρμανση

Γενικά χαρακτηριστικά

 • 10 τρόποι μαγειρέματος: Θερμότητα πάνω και κάτω, Γρήγορη θέρμανση, Ζεστός αέρας, Μονό ψήσιμο, Ψήσιμο μεγάλης επιφάνεια, Ψήσιμο μεγάλης επιφάνειας με ανεμιστήρα, Ψήσιμο πίτσας (ζεστός αέρας με κάτω θερμότητα), Κάτω θέρμανση με ανεμιστήρα, Ζεστός αέρας Eco, Επίπεδο απόψυξης
 • Παρεχόμενα αξεσουάρ: 1 ταψί, 1 ψησταριά
 • Κατανάλωση ενέργειας σε συμβατική λειτουργία: 0,98 kWh
 • Κατανάλωση ενέργειας στη λειτουργία ζεστός αέρας ή αέρας κυκλοφορίας: 0,77 kWh
 • Αριθμός θαλάμων μαγειρέματος: 1
 • Πηγή θερμότητας: Ηλεκτρική
 • Χωρητικότητα φούρνου: 63 L

Διαστάσεις

 • Ύψος φούρνου: 59,5 εκ.
 • Πλάτος φούρνου: 59,7 εκ.
 • Βάθος φούρνου: 54,7 εκ.

Πυρόλυση

Πυρολυτικός αυτοκαθαρισμός: Αυτός ο φούρνος είναι εξοπλισμένος με το σύστημα αυτοκαθαρισμού Pyroluxe®Plus, το οποίο εξασφαλίζει καθαριότητα που πληροί τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Ζεσταίνει το φούρνο σας στους 500°C, μετατρέποντας όλα τα υπολείμματα φαγητού σε στάχτη που μπορεί εύκολα να σκουπιστεί με ένα υγρό πανί μόλις κρυώσει. Τα χημικά καθαριστικά είναι περιττά.

Για να λάμπει συνεχώς ο φούρνος σου, δεν είναι απαραίτητο να αφιερώνεις πάρα πολλές ώρες για τον καθαρισμό του. Ούτε είναι απαραίτητη προϋπόθεση να εισπνέεις χημικά τρίβοντας επίμονους λεκέδες που απλώνονται σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο μέσα στον θάλαμο, μέχρι αυτοί να γίνουν παρελθόν. Το μυστικό είναι η πυρόλυση. Πρόκειται για μια διαδεδομένη λειτουργία αυτοκαθαρισμού που διαθέτουν οι σύγχρονοι φούρνοι, κατά την οποία απομακρύνουν κάθε λογής υπολείμματα από τα τοιχώματά τους.

Όπως είναι φυσικό, ο πυρολυτικός καθαρισμός θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις χρόνο και κόπο από τη φροντίδα του φούρνου σου. Σημαντικό είναι επίσης ότι ο καθαρισμός γίνεται οικολογικά, κάτι που σημαίνει ότι θα απολαμβάνεις υγιεινό μαγείρεμα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ ξανά να επιστρατεύσεις κάποιο χημικό καθαριστικό.

 • Πώς λειτουργεί η τεχνολογία της πυρόλυσης;

Κάθε φορά που ψήνεις κάποιο φαγητό, είναι αναπόφευκτο πιτσιλιές από λίπη, λάδια και άλλα υγρά να καταλήξουν στα τοιχώματα του θαλάμου. Ακόμη κι αν «περνάς» τον φούρνο μετά από κάθε μαγείρεμα, αν δεν φροντίσεις να αφαιρέσεις σχολαστικά κάθε υπόλειμμα, τότε όσοι λεκέδες απομείνουν θα ξεραθούν. Επομένως, όταν καθαρίσεις ξανά τον θάλαμο, θα χρειαστείς κάποιο «σκληρό» καθαριστικό και αρκετό τρίψιμο για να τους αφαιρέσεις.

Με την πυρόλυση, οι λεκέδες απομακρύνονται με έναν διαφορετικό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο: απανθρακώνονται λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Πιο συγκεκριμένα, όταν ενεργοποιηθεί ο πυρολυτικός καθαρισμός, ο φούρνος θερμαίνεται περίπου στους 400 με 500°C, ώστε όλα αυτά υπολείμματα να μετατραπούν σε στάχτη, η οποία επομένως θα ξεκολλήσει από τα τοιχώματα και θα καταλήξει στη βάση του θαλάμου.

Όπως είναι φυσικό, τα τοιχώματα του φούρνου είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά, ώστε να αντέχουν σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες κι επομένως να μην φθείρονται.

 • Τι θα χρειαστεί να κάνω εγώ στο καθάρισμα;

Η παρέμβασή σου θα είναι πραγματικά ελάχιστη. Μόλις τελειώσει ο κύκλος πυρόλυσης, θα πρέπει να «περάσεις» με ένα πανί τη βάση του θαλάμου, για να απομακρύνεις τη στάχτη.

 • Πόσο αποτελεσματικά απομακρύνονται οι λεκέδες;

Ένα πλεονέκτημα της πυρόλυσης είναι ότι απανθρακώνονται τα υπολείμματα όπου κι αν βρίσκονται μέσα στον θάλαμο, με συνέπεια να καθαρίζεται όλη η επιφάνεια των τοιχωμάτων. Αντίθετα, τρίβοντας τα εμαγιέ σε έναν συμβατικό φούρνο, είναι πιθανό να ξεφύγουν μερικοί λεκέδες στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

 • Πόσο συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί η πυρόλυση;

Όπως είναι φυσικό, όσο πιο συχνά χρησιμοποιείται ο φούρνος, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να καθαρίζεται. Πάντως, ένας γενικός κανόνας είναι ότι καλό θα είναι να καθαρίζεται πυρολυτικά ο θάλαμος μία φορά το δίμηνο.

Ωστόσο, στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, έπειτα από κάθε ψήσιμο δεν θα πρέπει να αμελείς να σκουπίζεις τον φούρνο με ένα πανί. Έτσι, θα αποφύγεις οι λεκέδες που δημιουργήθηκαν να θερμανθούν ξανά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τον φούρνο σου, και έτσι οι μυρωδιές τους να «περάσουν» στο επόμενο φαγητό σου.

 • Έχουν άλλα πλεονεκτήματα οι φούρνοι με πυρόλυση;

Έχουν ελαφρώς καλύτερη απόδοση από τους συμβατικούς φούρνους, επειδή λόγω της πυρόλυσης διαθέτουν καλύτερη μόνωση. Επομένως, με αυτό τον τρόπο αντισταθμίζουν σε κάποιο βαθμό την ενέργεια που καταναλώνεται σε κάθε «κύκλο» αυτοκαθαρισμού.

Σύμφωνα πάντως με το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας, η κατανάλωση ρεύματος μπορεί να μειωθεί σημαντικά αν ο αυτοκαθαρισμός γίνεται αμέσως μετά τη χρήση του.  Κι αυτό γιατί ο φούρνος θα «κάψει» λιγότερο ρεύμα για να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, αφού είναι ήδη ζεστός.

 • Τι θα πρέπει να προσέχω όταν ενεργοποιώ τον αυτοκαθαρισμό;

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται, κατά τη διάρκεια της πυρόλυσης η πόρτα του φούρνου κλειδώνει αυτόματα. Επομένως, για λόγους ασφαλείας ο θάλαμος δεν είναι προσβάσιμος μέχρι να κρυώσει αρκετά. Αν και οι φούρνοι αυτής της κατηγορίας έχουν επιπλέον μόνωση, είναι πάντως πιθανό το εξωτερικό του να θερμανθεί περισσότερο απ’ ό,τι στο ψήσιμο. Επομένως, καλό θα είναι να βρίσκονται σε ασφαλή απόσταση τα παιδιά και τα κατοικίδια. Επίσης, θα πρέπει να αφήνεις κρεμασμένα στη λαβή της πόρτας πετσέτες ή άλλα αντικείμενα.

Εντοιχιζόμενα
Εστίες Κεραμικές
Αριθμός Εστιών 4
Χωρητικότητα Φούρνου 63 L
Ενεργειακή Κλάση A+
Χρώμα Inox
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Χρήσιμες Πληροφορίες για τα Προϊόντα μας

New

Απολύτως καινούργια προϊόντα στην σφραγισμένη συσκευασία τους.

New Open Box

Προϊόντα καινούργια με ανοιχτή συσκευασία.

New Marked

Προϊόντα καινούργια με ανοιχτή ή χωρίς συσκευασία που πιθανόν φέρουν κάποιο μικρό χτύπημα, γρατσουνιά ή βαθούλωμα που προέκυψε κατά την μεταφορά τους. 

Exhibition

Τα εκθεσιακά προϊόντα είναι συνήθως καινούργια που δεν έχουν δουλέψει ποτέ ή έχουν δουλέψει για λόγους επίδειξης.

Refurbished

Τα προϊόντα Refurbished έχουν χρησιμοποιηθεί στην πλειοψηφία τους από 1 έως και 28 ημέρες ή αρκετές φορές καθόλου, έχουν περάσει τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους καλής λειτουργίας και έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες φροντίδας (Refurbished) έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμα για να χαρείτε την αγορά σας. Εξαίρεση ως προς την διάρκεια χρήσης είναι τα Προϊόντα πληροφορικής-τεχνολογίας όπως και κάποιες κατηγορίες από Λευκές Συσκευές τα οποία έχουν δουλέψει για μεγαλύτερο διάστημα. 

Τα προϊόντα κατηγορίας New και New Open Box συνοδεύονται από 24 μήνες εγγύησης.
Τα προϊόντα κατηγορίας New Marked, Exhibition, Refurbished συνοδεύονται από 12 μήνες εγγύησης.

 

***ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!***