Βλέπετε 1–12 από 61 αποτελέσματα

Ανακαλύψτε την κατηγορία πλυντήρια ρούχων στο e-siokos.gr προσφέροντας επιλογές από 6 κιλά έως και 10, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Όλα τα πλυντήριά μας προέρχονται από τις κορυφαίες μάρκες Siemens, Samsung, LG, Bosch, Bauknecht, Beko, Morris, AEG, και Gorenje, εγγυώμενα για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Κάθε πλυντήριο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία γερμανικών προδιαγραφών, παρέχοντας τις πιο σύγχρονες λειτουργίες.

Επιλέγουμε πλυντήρια ρούχων με την καλύτερη ενεργειακή κλάση, με τις πιο κορυφαίες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Από προγράμματα με ατμό για εξαιρετικό καθάρισμα έως και υποαλλεργικά προγράμματα, βρεφικά και με τη δυνατότητα φρεσκάρισματος ρούχων, κάθε πλυντήριο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Θα βρείτε πλυντήρια χωρητικότητας από 6 κιλά κατάλληλα για φοιτητές ή εργένιδες. Για σπίτια τα οποία έχουν πιο περιορισμένο χώρο μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πλυντήριο Άνω Φόρτωσης. Θα βρείτε επίσης πλυντήρια με χωρητικότητα από 7 κιλά έως 10, κατάλληλα για κάθε οικογένεια, όσα μέλη και να έχει.

Επωφεληθείτε από τη διάρκεια ζωής τους με εγγύηση 2 ετών, δίνοντας σας την ασφάλεια που χρειάζεστε για ανέμελη χρήση. Αποκτήστε το δικό σας πλυντήριο ρούχων σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά! Το προσωπικό εξυπηρέτησης μπορεί να σας κατευθύνει για να επιλέξετε το καταλληλότερο πλυντήριο ρούχων για το σπίτι σας. Ρωτήστε μας!

Πλυντήρια Ρούχων