Samsung WD90Τ754ΑΒΧ Πλυντήριο-Στεγνωτήριο 9/6kg

Κωδικός προϊόντος: WD90Τ754ΑΒΧ

Sale_coupon_15

499.00

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

  • Εγγύηση σε όλο το προιον
  • Πολιτική επιστροφών

Μέθοδοι Πληρωμής:

Samsung WD90Τ754ΑΒΧ Πλυντήριο-Στεγνωτήριο 9/6kg Πλυντήρια-Στεγνωτήρια samsung 55

Περιγραφή

Samsung WD90Τ754ΑΒΧ Πλυντήριο-Στεγνωτήριο 9/6kg

Το WD90T754ABX είναι ένα στεγνωτήριο ρούχων από την SAMSUNG. Εξοπλισμένο με μοτέρ inverter, το πλυντήριο-στεγνωτήριο WD90T754ABX λειτουργεί απολύτως χωρίς φθορά και με ελάχιστο θόρυβο. Με αθόρυβο θόρυβο λειτουργίας κατά τη διάρκεια του κύκλου στυψίματος, η συσκευή μπορεί να λειτουργεί και τη νύχτα χωρίς προβλήματα. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο WD90T754ABX διαθέτει επίσης τα ακόλουθα ειδικά χαρακτηριστικά: Λειτουργία επαναφόρτωσης, Super Speed και WiFi Smart Control. Υπάρχουν διαθέσιμα 5 τυπικά προγράμματα και 7 πρόσθετα προγράμματα. Εάν ξεχαστούν αντικείμενα πλυντηρίου, η πρακτική λειτουργία επαναφόρτωσης σάς επιτρέπει να σταματήσετε τη συσκευή για λίγο και να προσθέσετε το ξεχασμένο αντικείμενο. Ο καθαρισμός απαιτεί λιγότερη προσπάθεια, καθώς το μοντέλο διαθέτει πρόγραμμα καθαρισμού τυμπάνου. Οι χρήστες της συσκευής προστατεύονται βέλτιστα από ζημιές από το νερό χάρη στο σύστημα προστασίας νερού “full water protection”. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο έχει διαστάσεις 60x85x72,3cm (ΠxΥxΒ).

Κορυφαία Χαρακτηριστικά:
Πλήρης απόδοση πλύσης – στο μισό χρόνο:

Ενεργοποιώντας την καινοτόμο επιλογή QuickDrive™ της SAMSUNG, ο χρόνος πλύσης πολλών προγραμμάτων μπορεί να μειωθεί έως και 50%, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση πλύσης. Η μοναδική τεχνολογία Q-Active συνδυάζει δυναμικές κινήσεις του τυμπάνου με πρόσθετη στοχευμένη παροχή νερού για την παραγωγή ακόμη πιο ισχυρού αφρού. Αυτός διεισδύει ακόμα πιο γρήγορα στο ύφασμα και πλένει αποτελεσματικά, γρήγορα και ιδιαίτερα απαλά.

Ευφυές πλύσιμο:

Η νέα ιδέα λειτουργίας Simple Control της Samsung σκέφτεται μόνη της και μαθαίνει μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Για παράδειγμα, ταξινομεί τα προγράμματά σας βάσει των συνηθειών σας στο πλύσιμο ή ρυθμίζει αυτόματα τον κατάλληλο κύκλο στεγνώματος για τα φρεσκοπλυμένα σας ρούχα. Η εφαρμογή SmartThings σας συμβουλεύει, σχεδιάζει και σας υποστηρίζει επίσης, κάνοντας την καθημερινή ρουτίνα πλύσης όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και αποτελεσματική.

Προσθέστε ξεχασμένα ρούχα γρήγορα και εύκολα ανά πάσα στιγμή:

Χαλαρό πλύσιμο ρούχων με το AddWash™. Μόλις βάλατε μπροστά το πλυντήριο και βρίσκετε άλλο ένα ξεχασμένο ρούχο ή θυμάστε εκείνο το μπλουζάκι που πρέπει οπωσδήποτε να πλυθεί για αύριο. Με το πτερύγιο AddWash™, μπορείτε να προσθέσετε άνετα ξεχασμένα ρούχα, πρόσθετο απορρυπαντικό, μαλακτικό ή ακόμη και πλύσιμο στο χέρι που χρειάζεται μόνο ξέβγαλμα ή στύψιμο ανά πάσα στιγμή. Ανεξάρτητα από την κατάσταση πλύσης και τη στάθμη νερού στο τύμπανο.

Το φρεσκάρισμα γίνεται εύκολα:

Χρησιμοποιώντας μόνο θερμαινόμενο αέρα, το AirWash μειώνει τις ζάρες και τις δυσάρεστες οσμές, όπως ο καπνός του τσιγάρου. Η τεχνολογία AirWash εξαλείφει επίσης τα βακτήρια* και ανανεώνει αποτελεσματικά τα ρούχα ή τα μαλακά παιχνίδια σας χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών ή άλλων χημικών ουσιών. Αυτό είναι ήπιο για τα υλικά και εξοικονομεί χρήματα για το στέγνωμα, καθώς δεν χρησιμοποιείται νερό για τον καθαρισμό. Το AirWash είναι η ιδανική λύση στεγνού καθαρισμού για το σπίτι, εξοικονομώντας σας ακριβούς λογαριασμούς καθαρισμού.

Ασυμβίβαστα καθαρό σε 39 λεπτά:

Με το πρόγραμμα SuperSpeed 39 λεπτά, μπορείτε να πλύνετε 5 κιλά καθημερινών ρούχων σχολαστικά καθαρά σε μόλις 39 λεπτά. Η τεχνολογία QuickDrive™ εξοικονομεί χρόνο στον κύκλο πλύσης, ενώ η τεχνολογία FoamActive εξασφαλίζει αποτελεσματική καθαριότητα. Μια πρόσθετη παροχή νερού και ένα σύστημα ψεκασμού (ακροφύσιο SpeedSpray), το οποίο υγραίνει τα ρούχα σας με έναν ισχυρό πίδακα νερού από ψηλά, μειώνουν το χρόνο ξεβγάλματος. Οι επιταχυνόμενες ταχύτητες στυψίματος μειώνουν επίσης τη διάρκεια του προγράμματος.

Πρόγραμμα
  1. Βαμβακερά
  2. Eco 40-60
  3. Ευαίσθητα
  4. Πετσέτες
  5. Πουκάμισα
  6. Πρόγραμμα ατμού υγιεινής
  7. Σύντομο πρόγραμμα
  8. Συνθετικά
  9. Πρόγραμμα ξεβγάλματος και στυψίματος
  10. Super Speed
  11. Καθαρισμός τυμπάνου
  12. Πρόπλυση
  13. Μάλλινα
  14. Πλυντήριο ρούχων XXL
  15. Προγράμματα χρόνου στεγνώματος

Χαρακτηριστικά

Πληροφορίες

Βάρος 71 kg
Διαστάσεις 60 × 72.3 × 85 cm
Κατασκευαστής

Προϊόντα Α', Β+ και Β' διαλογής

Διαθεσιμότητα

Κατηγορίες Διαλογής

Samsung WD90Τ754ΑΒΧ Πλυντήριο-Στεγνωτήριο 9/6kg Πλυντήρια-Στεγνωτήρια samsung 57

Κατηγορία Α

Απολύτως καινούργια προϊόντα στην σφραγισμένη συσκευασία τους.

Samsung WD90Τ754ΑΒΧ Πλυντήριο-Στεγνωτήριο 9/6kg Πλυντήρια-Στεγνωτήρια samsung 58

Κατηγορία Β+

Προϊόντα καινούργια με ανοιχτή συσκευασία.

Samsung WD90Τ754ΑΒΧ Πλυντήριο-Στεγνωτήριο 9/6kg Πλυντήρια-Στεγνωτήρια samsung 59

Κατηγορία Β

Προϊόντα καινούργια με ανοιχτή ή χωρίς συσκευασία που πιθανόν φέρουν κάποιο μικρό χτύπημα, γρατσουνιά ή βαθούλωμα που προέκυψε κατά την μεταφορά τους.

Ειπαν για εμάς

0 reviews
0
0
0
0
0

Αξιολογήσεις

Clear filters

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.